Gå direkt till innehåll
Majskakor en ny storfavorit - Nu släpper Friggs nya smaker med superfrö och havssalt

Pressmeddelande -

Majskakor en ny storfavorit - Nu släpper Friggs nya smaker med superfrö och havssalt

Friggs lanserade de första majskakorna 2014 och de blev snabbt en succé. Många väljer majskakor som ett alternativ till bröd eller som ett gott mellanmål. Majs är dessutom naturligt glutenfritt och Friggs majskakor innehåller fullkorn. Som ett svar på den stora efterfrågan lanserar nu Friggs tre naturella smaker med havssalt som alla är glutenfria, nyckelhålsmärkta och GMO-fria.

Friggs har sedan i höstas fokuserat alltmer på majskakor. De blev snabbt mycket efterfrågade i butikerna och idag är Friggs Majskaka Chiafrö & Havssalt den självklara storsäljaren i sortimentet.

"Efterfrågan på våra majskakor är verkligen stor och därför har vi tagit fram tre helt nya smaker med havs- salt och superfrön", berättar Rebecca Lundgren, varumärkeschef Friggs.

Majskakor fungerar bra som ett alternativ till bröd. Den solmogna majsen ger en smak som påminner om popcorn. Superfröna som är inbakade i majskakorna ger proteiner, viktiga mineraler och vitaminer.

"Majskakor består av poppade majskorn som ger dem en god och härlig ”crunch”. De är perfekta att äta som de är, som ett enklare mellanmål eller med valfritt pålägg", berättar Rebecca vidare.

Friggs nya majskakor finns i butik från och med vecka 15 i följande smaker:

Havssalt, ca pris 12 kr
Quinoa, Linfrö & Havssalt, ca pris 16 kr
Solros, Amarantfrö & Havssalt, ca pris 16 kr

För mer information, vänligen kontakta: Rebecca Lundgren, varumärkeschef Friggs, rebecca.lundgren@midsona.se, 0727 06 49 08

För produktprover samt pressbilder, vänligen kontakta: Liza Skoglund, ByströmBalodis
liza@bystrombalodis.se, 0723 50 92 22

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom kost och hälsa, sportnutrition, supermat och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.