Följ Midsona Sverige AB

Krispiga och goda snacks - nu lanserar Friggs minimajskakor i tre spännande smaker!

Pressmeddelande   •   Jun 24, 2020 09:00 CEST

Snacks i farten, i parken eller med kompisgänget? Friggs minimajskakor kommer i en praktisk påse och är enkla att ta med sig vart man än ska. Perfekt att knapra på när man är sugen på något litet.

- Idag finns det en stor efterfrågan på snabba och goda mellanmål i vardagen. Vi vill erbjuda en hälsosam och annorlunda snackingprodukt för alla tillfällen när man är på språng eller när man är sugen på något extra gott. Smakerna på våra nya minimajskakor är inspirerade av American snacks, berättar Nordic Brand Manager Tina Strid.

Kommer i tre goda smaker

*Chili cheese har en stark och läcker smak av ost som passar perfekt för dig som gillar lite hetta i dina snacks.

*Popcorn har en underbar smörig popcornsmak och passar perfekt till dig som älskar popcorn och vill kunna äta ett gott snacks vart du än är.

*Salty fudge har en härlig smak av en sötsalt karamell, perfekt till dig som gillar den där perfekta blandningen av sött och salt.

Majskakorna säljs på ICA, Coop, Willys, Hemköp och City Gross från vecka 24

Med inspiration från växtriket fortsätter Friggs att erbjuda sina konsumenter goda och enkla produkter som man kan äta när och var som helst. Friggs är marknadsledande i kategorin majs-, ris- och linskakor och sortimentet med minimajskakorna blir ett fint komplement till storsäljare som Chiafrö & Havssalt. 

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.