Följ Midsona Sverige AB

Friggs Majskakor Salted Caramel – ett kärt återseende!

Pressmeddelande   •   Sep 03, 2020 16:41 CEST

Foto: Miss Marzipan/ Marisa Alvarson

2019 lanserade Friggs majskakor med säsongssmaken Salted Caramel, som blev en succé med sin sötsalta karamellsmak. Nu gör produkten comeback som en limiterad upplaga, lagom till hösten och vinterns alla mysiga fikastunder! De har ett betydligt lägre sockerinnehåll än till exempel pepparkakor och knäck och är dessutom helt glutenfria.

Friggs majskakor tillverkas genom att majsen poppas inuti formar under hög temperatur, ungefär som när man poppar popcorn. Men eftersom ytan är begränsad poppas majskornen tätt ihop och bildar en majskaka – vilket ger maximal ”crunch”. Majs är naturligt glutenfritt och majskakorna passar fint som ett gott fikaalternativ eller mellanmål på dagen så väl som på kvällen.

– Majs ger en smak som påminner om popcorn, vilket många konsumenter uppskattar. Den salta popcornsmaken i kombination med den söta karamellen blir en helt oemotståndlig smaksensation som dessutom är helt unik som smak bland majskakor, berättar Ida Kleinau, Nordic Innovation Manager för Friggs.

Du hittar Friggs Majskakor Salted Caramel i livsmedelsbutiker från v. 37.  

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.