Gå direkt till innehåll
​​Fredag hela veckan med Friggs nya Snack Pack Taco!

Pressmeddelande -

​​Fredag hela veckan med Friggs nya Snack Pack Taco!

Nu utökar Friggs sitt sortiment av smidigt portionsförpackade majskakor med vinnarsmaken Taco. Äntligen kan du njuta av Taco var du än befinner dig. Bäst av allt – du behöver inte vänta tills det blir fredag!

Snackpack Taco är fyllig i smaken och passar perfekt till fredagsmyset. En portionsförpackning innehåller drygt 100 kalorier.

Friggs Snackpacks är också perfekta att ta med i fickan eller väskan så att du alltid har ett krispigt och gott mellanmål nära till hands. Det är inte bara förpackningen som är mindre, även majskakorna kommer i ett fint litet format, perfekta att knapra på när energidepåerna behöver fyllas på eller suget sätter in. Och vi lovar, smaken är lika stor som alltid.

Hälsosam unik produkt

– Vi vill erbjuda en hälsosam och annorlunda snackingprodukt för alla tillfällen när man är på språng. De passar lika bra på utflykt som i träningsbagen eller handväskan, säger Natalie Fresia, assistant brand manager för Friggs.

Snackpack Taco är glutenfria och du hittar dem i alla de stora livsmedelskedjorna från vecka 38.

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.