Gå direkt till innehåll
Urtekrams saftiga jumborussin, krispiga kokoschips och söta svarta vinbär passar fint till både bakning och som snacks.
Urtekrams saftiga jumborussin, krispiga kokoschips och söta svarta vinbär passar fint till både bakning och som snacks.

Nyhet -

Nya torkade frukter och bär med smak av sol

Vår, sol – och nya torkade frukter och bär fyllda med energi och nyttigheter. Nu kommer ekologiska Urtekram med stora kokoschips med skal, jumborussin och söta svarta vinbär som passar till bakning såväl som snacks.

– Russin är Sveriges mest köpta torkade frukt och därför känns det extra kul att komma med en nyhet. De nya jumborussinen är torkade Thomsondruvor som är naturligt söta, storleken gör dem extra saftiga, säger Jeanette Skoglösa, Brand Manager på Urtekram.

Urtekram har sedan starten 1972 arbetat med torkad frukt via långsiktiga partnerskap så nära ursprungskällan som möjligt. På lokalnivå stödjer även Urtekram utvecklingsprojekt och arbetar för hållbarhet hela vägen från odlaren till butik. Lagom till våren lanseras tre nya frukter och bär som kan ge ny touch i matlagningen eller till mellanmålet.

Urtekrams jumborussin, coconut smiles och söta svarta vinbär går att använda i matlagning, bakning, i smoothien eller äta bara som de är. De finns till försäljning i livsmedelsbutiker över hela landet, i specialbutiker och i näthandeln. Hela serien är ekologisk.

För högupplösta produktbilder gå in på www.urtekram.se och sök efter respektive produkt. För högupplösta imagebilder gå in på http://www.urtekram.se/sidor/download-se

För mer information kontakta gärna: Jeanette Skoglösa, Brand Manager på Urtekram, 073 404 54 19, jeanette.skoglosa@midsona.se Karin Pontén, Vår pr-byrå, 0708 66 66 31, karin.ponten@varprbyra.se

Urtekram är ett danskt företag som sedan 1972 har producerat ekologisk mat och hudvård. Huvudkontoret och produktionen finns i Mariager på Jylland i Danmark. Företaget har över 1100 ekologiska artiklar och är en av Nordens ledande producenter av ekologiska produkter. I Sverige säljs Urtekrams varor bl.a i matvaruaffärer och specialbutiker. Urtekram ägs sedan 2015 av Midsona AB.

Ämnen

Kategorier