Gå direkt till innehåll
Ny hemsida för Remifemin lanseras i samband med Women in Red galan

Nyhet -

Ny hemsida för Remifemin lanseras i samband med Women in Red galan

Women in Red galan i Malmö idag den 20 mars har fokus på kvinnohjärtat men bjuder också på underhållning, mingel mm. Midsona Sverige är en av utställarna och visar varumärkena i say: Urinvägsinfektion och i say: IBS, Naturdiet ett smart recept för viktkontroll och Remifemin mot vanliga klimakteriebesvär.

I samband med evenemanget lanserar Remifemin sin nya responsiva hemsida. För dem som hellre vill ha informationen på papper finns också en ny folder. Remifemin är ett väletablerat växtbaserat läkemedel som säljs receptfritt mot vanliga klimakteriebesvär såsom värmevallningar och svettningar på apotek och i hälsofackbutiker.

Vi ser att många kvinnor söker information om klimakteriet på nätet, via dator och mobil, för att finna svar på sina frågor”, säger produktchefen Maria Jarl. ”Med vår nya fräscha hemsida vill vi på ett lättillgängligt sätt informera om vad som händer i kroppen under denna helt naturliga period i kvinnors liv och vad man kan göra för att minska upplevda besvär.”

Women in Red arrangeras av 1,6 miljoners klubben som med olika aktiviteter uppmärksammar kvinnors hälsa, från 45 år och uppåt, ur ett brett perspektiv.

Relaterade länkar

Ämnen

Relaterade event