Gå direkt till innehåll
Kung Markatta relanserar te och hyllar alla politiskt korrekta på Facebook.

Nyhet -

Kung Markatta relanserar te och hyllar alla politiskt korrekta på Facebook.

Det har blivit politiskt korrekt att kritisera allt som är politiskt korrekt. Det vill Kung Markatta ändra på genom att slå ett slag för etik och moral och lägga ut ett PK-testFacebook. Genom att göra testet kan du snabbt få svar på hur politiskt korrekt just du är. Och blir poängen låg kan du alltid kompensera genom att köpa Kung Markattas relanserade te som är märkt både med KRAV, Fair Trade och Äkta vara.Dessutom är det klimatkompenserat för transporten. Mer PK än så kan det väl knappast bli?

Förra veckan kom de nya teerna ut i butik, på måndag den 11 februari finns PK-testet på Facebook.
- När Kung Markatta skulle relansera sitt te-sortiment såg vi hur många märkningar teerna har och fick idéen om att göra ett PK-test. Genom testet får Kung Markatta poängterat att man inte ska skämmas för att vara PK, tvärtom!, säger Malin Wikerberg, cd på reklambyrån Lite Attention.

- Vi vill naturligtvis uppmärksamma konsumenterna på att vi har nya fantastiska teer smaksatta med äkta ingredienser. Då tyckte vi att detta kunde vara ett kul sätt att skryta lite med hur politiskt korrekt teet är med alla märkningar. Tänk om alla agerade utifrån ett PK-perspektiv. Vilken fin värld skulle vi inte få då?, säger Ingrid Herdmo, produktchef för Kung Markatta.

PK-testet testar användarnas profil genom att skanna av statusuppdateringar, vänner, check-ins och likes. Man får även tips på hur man kan förbättra sitt resultat.

Kommunikationsbyrå: Lite Attention
Digital partner: Dynamic Dog

För mer information, kontakta:
Ingrid Herdmo, Produktchef, 019-30 73 14, ingrid.herdmo@kungmarkatta.se
Hemsida: www.kungmarkatta.se Här finns också högupplösta bilder på hela sortimentet.
Facebook: Kung Markatta

Om Företaget:

Kung Markatta AB har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska produkter. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. Under varumärket Kung Markatta finns ca 150 produkter, allt från torkad frukt, ris och fröer till kakao, fullkornsbröd, te och olivolja. Idag omsätter Kung Markatta 189 miljoner (2011) och har ca 30 anställda. Företaget distribuerar flera andra varumärken, som t ex Yogi Tea, Alpro, Green & Black’s och Jules Destrooper.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll