Gå direkt till innehåll
12 kryddiga teer i samma ask! Yogi Tea Christmas Collection.

Nyhet -

12 kryddiga teer i samma ask! Yogi Tea Christmas Collection.

Årets version av YOGI TEA© Christmas Collection är här, med 12 ekologiska och ayurvediska teblandningar i en specialdesignad julask. Perfekt som present, eller för den som är sugen på att prova flera av YOGI TEA©s te-sorter och kanske hitta en ny favorit. 

YOGI TEA© s breda utbud av ekologiska, ayurvediska teblandningar gör att alla har möjlighet att hitta sin favorit. Och har man ännu inte gjort det, är Christmas Collection en utmärkt möjlighet att botanisera bland smakerna.  De sorter som ingår i årets julask är: Classic, Himalaya, Choco, Choco Chili, Roobios, Licorice, Licorice Mint, Ginger Lemon, Ginger Orange with Vanilla, Positive Energy, Sweet Chai och Green Chai (2 påsar/sort). Varje te har en väl sammansatt smakbalans, och enligt ayurveda har de sin egen speciella inverkan på kroppens tre ”doshor” (energier).

Christmas Collection-askarna packas med omsorg och kärlek av Nordeifelwerkstätten, en arbetsplats för människor med funktionsnedsättningar. Där anpassas varje projekt efter individens talang och möjlighet. Nordeifelwerkstätten är certiferade enligt DIN EN ISO 9001. 

Pris för YOGI TEA© Christmas Collection är ca 50 kr/24 påsar. Finns i välsorterade dagligvarubutiker och hälsobutiker. 

För mer information, bilder och smakprover, kontakta: 

Maria R Jonsson, Produktchef, 019-30 73 17, maria.r.jonsson@kungmarkatta.se


Om Företaget Kung Markatta AB

Kung Markatta AB har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska produkter. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. Under varumärket Kung Markatta finns ca 150 produkter, allt från torkad frukt, ris och fröer till kakao, te och olivolja. Idag omsätter Kung Markatta 235 miljoner (2013) och har ca 35 anställda. Företaget distribuerar flera andra varumärken, som t ex Alpro, Amé och Green & Black’s. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier